Asiakasesimerkki: Hortensis Oy – viherrakentamisen ammattilainen

Kasvava joukko yrityksiä eri toimialoilta on valinnut Cennon projektityökaluksi. Kesän aikana tapasimme ja kirjoitimme jutun muutamasta asiakkaastamme ja miten he ovat kokeneet parannuksia omassa liiketoiminnassaan.

Näin kesäsesongin aikaan suinkaan kaikki eivät ole lomilla vaan esimerkiksi viherrakentamisen toimialalla projektit ovat kiireisimmillään juuri nyt. Tästä syystä valitsimmekin ensimmäiseen blogikirjoitukseemme espoolaisen Hortensis Oy:n. Yrityksen toiminnasta lyhyesti:

”Hortensis Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva viherrakentamisen ammattilainen. Vihreän ja viihtyisän ympäristön monipuolisena osaajana Hortensis Oy tarjoaa laadukasta viheralueiden suunnittelua, rakentamista ja hoitopalvelua. Teemme yksityisille ja yrityksille persoonalliset ja toimivat viheralue- ja pihasuunnitelmat, leikkikenttä- ja puistosuunnitelmat ym, joiden toteutus myös onnistuu meiltä. Asiakkainamme on yksityisten henkilöiden ja rakennusliikkeiden lisäksi myös kaupunkien ja kuntien viheryksikköjä.”

Erityisesti näillä osa-alueilla Hortensis on kokenut toimintansa tehostumista:
– projektit eri työkohteisiin on visuaalisesti helppo suunnitella ja aikatauluttaa
– liikkuvat työntekijät voivat kirjata projektien työtunnit kännykällä tai verkosta missä vain ja milloin vain
– projektien tuntiraportit saa helposti vietyä ohjelmasta jatkokäyttöä varten
– kalenterin ja tehtävämuistutusten avulla on helppo seurata että eri työvaiheet tulevat tehtyä ajallaan

Ensimmäisenä vaiheessa Cenno otettiin käyttöön yrityksessä sisäisesti ja seuraavana on tarkoituksena käynnistää ensimmäiset projektit joissa myös työn tilaaja ja työkohteiden kumppanit voidaan kutsua samaan ympäristöön käyttäjiksi. Tämän avulla pyritään parantamaan työkohteisiin liittyvää tiedottamista ja viestintää jolloin kaikki osapuolet tietävät missä mennään kunkin työkohteen osalta.

Lisätietoa: www.hortensis.fi