Hortensis tehostaa toimintaansa Cennolla

Espoolainen Hortensis Oy käyttää Cennoa projektien suunnittelussa, aikatauluttamisessa, seurannassa ja työtuntien kirjaamisessa.

Erityisesti näillä osa-alueilla Hortensis on kokenut toimintansa tehostumista:

  • projektit eri työkohteisiin on visuaalisesti helppo suunnitella ja aikatauluttaa
  • liikkuvat työntekijät voivat kirjata projektien työtunnit kännykällä tai verkosta missä vain ja milloin vain
  • projektien tuntiraportit saa helposti vietyä ohjelmasta jatkokäyttöä varten
  • kalenterin ja tehtävämuistutusten avulla on helppo seurata että eri työvaiheet tulevat tehtyä ajallaan

Ensimmäisenä vaiheessa Cenno otettiin käyttöön yrityksessä sisäisesti ja seuraavana on tarkoituksena käynnistää ensimmäiset projektit joissa myös työn tilaaja ja työkohteiden kumppanit voidaan kutsua samaan ympäristöön käyttäjiksi. Tämän avulla pyritään parantamaan työkohteisiin liittyvää tiedottamista ja viestintää jolloin kaikki osapuolet tietävät missä mennään kunkin työkohteen osalta.

logo3000

Hortensis Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva viherrakentamisen ammattilainen. Vihreän ja viihtyisän ympäristön monipuolisena osaajana Hortensis Oy tarjoaa laadukasta viheralueiden suunnittelua, rakentamista ja hoitopalvelua. Teemme yksityisille ja yrityksille persoonalliset ja toimivat viheralue- ja pihasuunnitelmat, leikkikenttä- ja puistosuunnitelmat ym, joiden toteutus myös onnistuu meiltä. Asiakkainamme on yksityisten henkilöiden ja rakennusliikkeiden lisäksi myös kaupunkien ja kuntien viheryksikköjä.