Cenno ja vuosi 2014

Ennen uuden vuoden alkua on aina hyvä katsoa hieman taaksepäin ja mietiskellä menneitä tapahtumia. Mennyt vuosi 2014 on ollut monellakin tapaa kiintoisa vuosi, josta keräsimme tähän yhteenvetoa.

Vuosi 2014 alkoi uuden ominaisuuden julkaisulla, jonka avulla projektit saivat oman sähköpostiosoitteen, jolla voidaan luoda uusia asioita ja jonka avulla asiakaspyyntöjen käsittelyä voidaan helpottaa.

Asiakaspyyntöjen käsittely tuli juuri helpommaksi

Myös monissa oppilaitoksissa, kuten ammattikorkeakouluissa, Cenno on löydetty työkaluksi niin projektinhallintaan kuin oppilaitosten henkilökunnan sisäisten hankkeiden ja projektien käyttöön. Projektityöskentely onkin oppimista parhaimillaan. Oppilaitoksia varten julkaisimme myös oman hinnoittelumallin.

Oppiminen projektityöskentelyssä

Sähköpostin käytöstä ja sen tarpeellisuudesta keskustellaan usein yhteisöllisten työvälineiden yhteydessä. Me kirjoitimme tästä oman näkemyksemme.

Sähköposti ei ole katoamassa mihinkään

Ohjelmointirajapinnat eli APIt (Application Programming Interface) ovat monellakin tapaa yhä tärkeämpiä niin Software-as-a-Service kuin muissa palveluissa. Kirjoitimmekin siitä mihin asioihin hyvä kiinnittää huomiota SaaS ohjelmistoa valittaessa.

Mikä on API ja miksi se on SaaS ohjelmistossa niin tärkeä?

Jottei työhön liittyvä ergonomiakaan pääse unohtumaan kirjoitimme miksi SaaS työkaluja valittaessa olisi syytä kiinnittää huomiota työpaikan digitaaliseen ergonomiaan.

SaaS työkaluja valitessa olisi syytä kiinnittää huomiota työpaikan digitaaliseen ergonomiaan

Jäämmekin odottelemaan mitä vuosi 2015 tuo tullessaan.

Hyvää Uutta Vuotta!