Heinäkuu aktivoi koekäyttöä

Edellisten vuosien ja kuluvan heinäkuun perusteella lomakausien päättyessä koekäyttöönotot lisääntyvät kiihtyvällä vauhdilla.

Tähän on varmasti ihan luonteva syy. Kun syksy on lähdössä liikkeelle, tuntuu luontevalta tehdä ryhtiliike ja järjestää töitä uudelleen. Vaikka joillain aloilla kesäkausi saattaa olla esimerkiksi yrittäjille kiireisintäkin aikaa, on kesä samalla aina sopiva hetki muutokseen ja asioiden uudelleenjärjestelyyn ennen syyskauden alkua. Verkosta käyttöönotettavien sovellusten etu onkin se, että koekäytön voi aloittaa niin laiturilla makoillessa kuin kotisohvalta muutamassa minuutissa. Tyypillisesti verkosta käytettävät ohjelmistot tarjoavat 14- tai 30-päivän ilmaisen koekäytön, jonka aikana voi tutustua tuotteeseen ja tehdä päätöksen haluaako jatkaa sen käyttöä.

Eri käyttötarpeisiin on olemassa varsin monenlaisia myös kotimaisia ohjelmistovaihtoehtoja. Koska vaihtoehtoja tiettyyn tarpeeseen on erilaisia, niin yleensä ennen lopullisen päätöksen tekemistä kannattaakin kokeilla 2-3 erilaista ohjelmistoa rinnakkain.

Heinäkuu onkin erinomainen ajankohta ottaa uusi startti syksyyn ja varmistaa että seuraavalle lomalle lähtiessä työt ja asiat ovat uudella tavalla järjestyksessä. Näin seuraava lomalle jäänti ja sieltä paluu sujuu mutkattomasti.

Hyvää ja kiireetöntä loppukesää!