Cenno uudistui!

Cenno palvelu julkaistiin ensimmäistä kertaa suljetun Beta jakson jälkeen huhtikuun alussa 2010. Näinollen palvelu on ollut asiakkaillamme käytössä jo kuusi vuotta ja matkan varrella onkin tehty ensimmäiseen versioon suuri määrä päivityksiä. Uusitut tukisivut ja päivityshistoria löytyy nyt Tuki – sivustolta.

Olemme yksinkertaistaneet hinnoittelun unohtamatta oppilaitoksille ja voittoa tavoittelemattomille yhteisöille suunnattua alennusta. Voit tutustua uuteen hinnoitteluun Hinnoittelu – sivulta.

Päätimme vuosi sitten kesällä lähteä uusimaan koko teknisen alustan mukaanlukien palvelinympäristön ja web/tietokanta-palvelimet nykyaikaisemmiksi sekä päivittää koko ohjelmistoalustan tasolle, jolla palvelua on entistä helpompi kehittää käyttäjillemme. Käyttäjälle nyt näkyvät muutokset ovatkin vain jäävuorenhuippu siitä, miten päivitys mahdollistaa jatkossa kehittää palvelua uusitusta Cenno 2.0 versiosta eteenpäin.

Tässä näkyvimmät parannukset uudessa v.2.0 versiossa:

Cenno 2.0 web sivusto
–    kokonaan uusittu responsiivinen sivusto joka toimii nyt niin älypuhelimilla, tableteilla kuin tietokoneella
–    erillinen tuki sivusto www.cennoapp.com/support/fi , jonka alle on siirretty aiemmin vain palvelun sisällä löytyneet ohjeet sekä usein kysytyt kysymykset. Merkittävä parannus käyttäjille on että kaikkeen tukisivuston sisältöön mukaanlukien palvelun ohjeisiin voi tehdä helposti tekstihakuja.

Cenno 2.0 palvelu
–    uusi Cenno 2 väriteema, joka on oletusteema kaikille uusille rekisteröidyille tileille. Pääkäyttäjät voivat vaihtaa halutessaan uuden teeman käyttöön aiemmin käytetyn tilalle Käyttäjätilin – asetuksista
–    sähköpostitiedotteet sekä mobiiliversio noudattavat nyt valitun teeman mukaista värimaailmaa, joka lisää palvelun käytön yhtenäisyyttä