Pienyrittäjälle vinkkejä etätyön pyörittämiseen

Suomalaisena pienyrityksenä tiedämme kuinka haastavan tilanteessa moni pienyrittäjä on ja sen takia kokosimme kokemuksiamme vuosien varrelta joiden merkitys tällaisessa tilanteessa korostuu.

Sähköposti ei ole hyvä työkalu tehtävien hallintaan

Etenkin tilanteessa jolloin on vaara että toiminnan kannalta kriittiset henkilöt eivät voi jatkaa työtä on ensiarvoisen tärkeää että eri tehtävät ovat kerätty yhteen paikkaan johon kaikilla muilla on pääsy.  Oikeanlaisella työkalulla sähköposti ja tehtävien hallinta saadaan toimimaan yhteen. Tässä muutama aiempi kirjoitus aiheesta:

Miksi sähköpostia ei pitäisi käyttää tehtävien hallintaan?

Tehtävienhallinta uudelle tasolle yhteisöllisesti

Kokonaiskuva yrityksen toiminnasta ja tilanteesta

Kiireessä kokonaiskuvan ylläpitäminen yrityksen tehtävistä ja velvoitteista helposti yrittäjältä jää helposti tekemättä. Tähän liittyen olemme kirjoittaneet aiemmin joka erityisesti nyt ajankohtainen:

Tiedon keräämisen ja jakamisen merkitys yrityksessä

Etätyöskentely ja kumppanien hyödyntäminen

Suomessa on paljon mikroyrityksiä ja osaamista jonka hyödyntäminen mahdollisimman tehokkaasti tällaisessa tilanteessa on ensiarvioisen tärkeää. Kumppaniverkoston laajentaminen ja hyödyntäminen onkin toiminnan sopeuttamistilanteessa hyvä tapa tehostaa toimintaa. Lue lisää etätyöstä ja laajennetusta työvoimasta:

Etätyö ja laajennettu työvoima